Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron

Összesen: 16

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

A 2017-2018-as év újdonságai  a V-tac emelt fényű úgynevezett high lumen típusok, amelyek sokkal jobb fényhasznosítást érnek el. Kínálatunkban a 4000 kelvines természetes vagy semleges fehér színhőmérsékletűt tartjuk ugyanis ez az univerzális minden körülmények között használható lámpatest. Az eddig standard 80 lumen/watt helyett már megjelentek a 120 lumen/watt teljesítményűek is. Áruk valamivel magasabb a hagyományos évek óta forgalmazott fényforrásokétól, azonban ahol előírás a nagyobb fényáram (vagy lux érték) illetve a hely adottságaiból adódóan nem fér el több panel akkor ezek a nagyobb fényű szériák juthatnak szóhoz. Itt is megtalálható a 29-36-45 wattos led panel. Ezek közül cégünk a 45 wattos 5400 lumen fényáram leadására képes változatot forgalmazza. Ez a típusú V-tac led panel a gyári tápegység cseréjével dimmelhető is.

Szót kell még ejtenünk a 60x60 led panel kategóriában egy szintén nemrég óta kapható típusról ami nem a fényáram tekintetében tér el a többitől, hanem a gyártó által vállalt garancia időtartamában. Ez a termék ugyanis a prémium kategóriába tartozik, minőségi alkatrészek felhasználásával készült ezért 5 év garanciát vállal rá a gyártó és ezáltal mi is. Színhőmérséklet tekintetében szintén a leggyakrabban keresett és felhasznált napfény fehér 4000K értéket képviseli.

Ezek a korábban felsorolt világító testek mind a kazettás álmennyezeti felhasználásra készültek, a raszter eltávolításával a fém keretre helyezve kerülnek rögzítésre. Általánosságban elmondhatjuk, hogy az álmennyezetben 1 lámpatestet 2db kazetta követ majd megint egy lámpatest. Ez a megoldás véleményünk szerint kellő megvilágítást eredményez. Itt kell megjegyeznünk, hogy a led panel mérete 59,5x59,5 cm pont azért hogy a kazetta eltávolításával az álmennyezeti keretbe illeszkedjen. De mi van akkor ha nem áll rendelkezésre álmennyezet vagy netán gipszkartonból készült vagy túl nagy a belmagasság. Magas épületek esetén javasoljuk a led panel függesztését, melyet acél huzalokkal tudunk megoldani. A függesztő szett segítésével akár a belógatás mértékét is tudjuk állítani. Gipszkarton esetében a rugós rögzítő fült ajánljuk amely az álmennyezethez szorítja közvetlenül a lámpatestet. Ekkor kizárólag az anyagvastagság ami látszódni fog, a tápegység eltűnik a karton felett. Amennyiben egyik lehetőség sem megoldott akkor falon kívüli beépítő keretet kell vásárolnunk. Ezt rögzíteni kell a felületre és a led panelt az egyik oldalán keresztül behelyezni.

De gondoltak már azokra is akik valamilyen oknál fogva nem szeretnék, hogy egy teljesen homogén fény áradjon a mennyezetről. Nekik segítség a Kanlux Avar led panel amelyet úgy kell installálni a kazettás álmennyezetbe, hogy a raszter később visszakerül. Gyárilag kialakításra került egy perem, melybe visszahelyezhető a takaró kazetta elem. Ez egy vékony világító felület mégis kiemelkedő értékeket mutat. 40 wattos teljesítmény mellett 3600 lumen fényáramra képes. Vagyis teljes értékű fényforrás a 60x60 led panel mezőnyében.