Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
Akciós Új
raktáron raktáron

Összesen: 53

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Opál burás meleg, hideg, természetes fehér led fénycső raktárról elérhető a legjobb áron! 3000K, 4000K, 6400K színhőmérséklet. 4000K a hagyományos irodai szín. A hideg fehér ideális édesvízi akvárium megvilágításnak is. A fogyasztás a felére csökkenthető a hagyományos fénycsövek cseréjével. Kapható a leggyakoribb méretekben: 60cm (600mm), 90cm (900mm), 120cm (1200mm) és 150cm (1500mm). Nano plastic V-tac fénycsövek, ellenállóbb a korábbi üveg burásnál. 3 év garancia, könnyű beszerelhetőség. Kis és nagy belmagasságnál is egyaránt kellő megvilágítást ad. A T8 LED fénycsövek nagy előnye, hogy nem kell külön előtétet biztosítani, ezáltal egy drága hibaforrás kiküszöbölhető. Hagyományos armatúránál nem ússzuk meg az átszerelést, de új installációnál nem kell bajlódni a vezetékeléssel, csupán az egyik oldalon szükséges a betáplálás.  Hasonlóan egyszerű a helyzet az általunk forgalmazott armatúráknál. Itt a szerelést mi magunk elvégezzük. A fénycső beszerelését és a lepróbálását mi elvégezzük Ön helyett. Így biztos lehet abban hogy letesztelt, működőképes lámpatestet kap. Kapható hagyományos beltéri (irodai) felhasználásra és kültéri vagy ipari (IP védett) változat is. Ezek után csak a felszerelés maradt hátra és a gondtalan fényár használata.

Led neoncső

A led neoncső a fénykábel és a led szalag között helyezkedik el. A hajlékony led neon szalag tökéletesen alkalmas különböző dekoratív figurák megformázására és kivilágítására. A flexibilis led neon csík különböző színekben kapható.

T5 bútorvilágító fénycső

A T5 típus már önmagában is egy lámpatest. Nem kell neki foglalat, nem is építhető be. Hálózati betáplálás kell, ami közvetlen 230V és a fénycső egyik végén beköthető. Saját kapcsolóval rendelkezik, a fénycsövek toldhatók is, ilyenkor csupán az világít amelyik fel van kapcsolva. Maximum 5db toldható egymásba. A felhelyezése is nagyon egyszerű, a csomagban található U alakú rögzítőket kell felcsavarozni és a lámpatestet belepattintani.

A speciális fénycsövek között kell megemlíteni a pékáru megvilágító, a hús és hentesáru megvilágító és a növénytermesztő LED fénycsövet.