Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron

Összesen: 30

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Kanlux lámpatest, spot lámpa és keret

Régen spot lámpákkal leginkább üzlethelyiségekben találkozhattunk, amelyek tökéletesen megvilágítottak egy-egy polcot, vagy kirakatot. Napjainkban egyre több háztartásban is megfigyelhetőek ezek a zseniális megoldások. Ez nem véletlen, hiszen felhasználásuk igen sokrétű. Például egy Kanlux lámpatest bármilyen stílusú otthonban kiváló megjelenést biztosít, legyen az akár klasszikus elrendezésű, vagy modern. Ez köszönhető annak is, hogy kapható belőlük süllyeszthető, beépíthető, falon kívülre szerelhető, mennyezeti, sodronyos és sínrendszerhez kötött változat is. Így az enteriőr kialakításakor széles választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja a helyiséghez éppen leginkább illőt.

A beépíthető típusúak ideálisak azokban a lakásokba, amelyek alacsony belmagasságúak, de sokan használják a konyhapult extra megvilágítására is. Ez a fajta Kanlux spot lámpa kellően helytakarékos megoldást jelent és a súlyának köszönhetően még a gipszkartonból készült álmennyezetbe is beszerelhető.

Amennyiben olyan Kanlux spot lámpát kívánna vásárolni, amelynek fejét állítani, forgatni, vagy billenteni tudja, akkor a falon kívüli a legjobb választás. Teheti az oldalsó falra vagy a mennyezetre, a lakás bármely helyiségében megállja a helyét.

Egyre népszerűbbek az úgynevezett sodronyos szettek, vagy sínrendszerek, amelyek rendkívül mutatósak falra, vagy plafonra rögzítve. Bár valamivel drágábbak, mint a hagyományos változatok, könnyedén bővíthetőek és sokrétűen alkalmazhatóak ezek a fényforrások.

A Kanlux spot keretekbe szinte bármilyen típusú fényforrás illeszthető. Ideális például LED izzókkal, hiszen az alacsonyabb fogyasztás és a hosszabb élettartam jelentős megtakarítást képes adni a rezsiszámlában.