raktáron raktáron
raktáron raktáron
Infrapanel 300W

47 000 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Infrapanel 400W

52 000 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
raktáron raktáron
Infrapanel 500W

56 000 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Alumínium keretes Infrapanel 400W

60 000 Ft / db

-
+
Rendelhető Rendelhető
Alumínium keretes Infrapanel 500W

65 000 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Infrapanel 650W

66 000 Ft / db

-
+
Rendelhető Rendelhető
raktáron raktáron

Összesen: 11

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

A fakeretes infrapanelek az olcsóbb kategóriát képviselik, de közelebb állnak a természetességhez. Mivel az infra fűtés megújuló energiából is származik ezért a fakeretes kategória is bármilyen célcsoportnak megfelel. Az általunk forgalmazott fűtő egységek natúr fenyő fa kerettel érkeznek így tetszőlegesen festhetők, pácolhatók. A kereten előre kifúrt lyukak segítik a felszerelést. Ennek a típusú fa váznak az előnye továbbá a tartósság és a rugalmasság. Nagyon egyszerűen a megfelelő szín kiválasztásával a saját házunk belső dizájnja szerint lefesthető. Azonban ez csak a keretre érvényes. A fűtőfelületet szigorúan tilos.

A bővülő kínálatunkban immár helyet kapnak a fém keretes infra fűtő egységek is. Ezek is lefedik a teljes palettát vagyis a 300W, 400W, 500W áll rendelkezésre. A fa kerettel ellentétben ezek kicsivel vékonyabbak, eloxált alumíniumból készülnek. A fűtőfelület mögötti részén, tehát a készülék hátulján lévő konzolok segítségével rögzíthetők. Áruk kicsivel magasabb az előző típusnál azonban a jelenleg nagyon kedvelt minimál stílusban ez jobban mutat. Modern, új házban ez a megoldás tűnik jobb választásnak. Ez a típus is szerelhető oldalfalra vagy mennyezetre. Kötetlen vezeték véget tartalmaz, így a hálózati betáplálást magunknak kell megoldani.

A harmadik kategóriát képviselik a fürdőszobai úgynevezett törölköző szárítós infra panelek. Ezek szintén fém kerettel készülnek, azonban itt nagyon fontos változás, hogy a hálózati vezeték végén dugvilla van, tehát közvetlenül a dugaljba csatlakoztatható. Ezt a típust is konzolokkal lehet rögzíteni a falra. A fűtőfelület előtt több vékony tartó egység is található amire akár több törölközőt is fellógathatunk. Nagyon praktikus, hogy a szárítás mellett az eredeti feladatát is ellátja vagyis felmelegíti a helyiséget. Kisebb helyiségekbe a 200 wattos, nagyobb fürdőkbe a 400 wattos ajánlott. A tapasztalatok szerint a régi fűtés nélküli belvárosi lakásokban sokkal gazdaságosabb megoldás, mint kialakítani a radiátoros megoldást. Könnyen telepíthető akár WC-be is, az általunk javasolt megoldás az, hogy minden helyiségben lévő infrapanel állományt saját termosztát szabályozza így még többet spórolhatunk a fűtés költségen.