A webáruházban bárki vásárolhat, cégek és magánszemélyek egyaránt.

Nem kell regisztrálnia, rendelését gyorsan, egyszerűen leadhatja. Csupán a legszükségesebb adatokat kérjük Öntől, melyeket bizalmasan kezelünk.

Amennyiben személyesen szeretné megvásárolni és átvenni a termékeket nem szükséges rendelést leadni. A raktáron lévő termékeket azonnal az üzletben is átveheti előzetes egyeztetés nélkül.

A budapesti üzletünkben:
Budapest, X. kerület, Üllői út 124/b szám alatt.

Nyitva tartási időben várunk minden kedves vásárlót.
Az Üllői úti üzletünk nyitva tartása:
Hétfő - Péntek 9:00 - 18:00

Személyes átvételnél az Üllői úti üzletünkben készpénzzel vagy bankkártyával. Kiszállításnál előre utalással vagy a futárnak utánvéttel készpénzben.

A termék képén zöld „kosár” ikon található, illetve a termék oldalán „raktáron” felirat található.

Az áru nincs raktáron, nincs az üzletben. Valószínűleg beszerezhető, de a beszerzés idejéről egyeztetni kell. Kérjük ilyen esetben elektronikus levelet küldjön a termék pontos nevével és ha van cikkszámával.

Raktáron státusz esetén kérjük rendelje meg az adott mennyiséget, ilyen esetben ne törődjön az esetlegesen kiírt szállítási idővel. Kollégáink a legrövidebb idő alatt felveszik Önnel a kapcsolatot.

50 ezer Ft felett ingyenes a szállítás. (Kivéve a fizikailag nagy tárgyak esetén. pl. infrapanel, led panel, fénycső armatúra stb.) 100 ezer forint felett általában kedvezmény jár vagy küldünk ajándékba valamilyen LED fényforrást. Telefonon nem tudunk erről bővebb felvilágosítást sem adni. Kizárólag a rendelés leadása után bíráljuk el.

A jelenlegi jogszabály lehetővé teszi, hogy a webáruházban leadott rendeléstől 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatunk. Ez azt jelenti, hogy a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül jeleznünk kell, hogy a rendelt árut nem kérjük. Ezt írásban kérjük elküldeni az info@vled.hu e-mail címre. Nagyon fontos, hogy csak cég és magánszemély között létrejött vásárlás esetén élhetünk az elállás jogával. Cég és cég között történt adásvétel esetén nem.

A megrendelt termékeket hiánytalan és hibátlan állapotban gyári csomagolásban, sértetlenül vesszük vissza. A csomagot szintén az üzlet címére kell visszaküldeni a lehető leghamarabb. 1101 Budapest, Üllői utca 124/b. A visszaküldés díja a vevőt/megrendelőt terheli. A csomaggal együtt vissza kell juttatni az eredeti számlát is.

A visszaküldött áru leellenőrzése után ha mindent rendben találunk, visszautaljuk az összeget.

A terméket számla másolattal együtt juttassa vissza az üzlet címére: 1101 Budapest, Üllői út 124/b. A visszaküldés díja a vevőt terheli, utánvétes csomagot nem veszünk át. Személyesen is van lehetőség visszahozni, ekkor azonban nem garantáljuk, hogy azonnal cseréljük. A javítható termékeket a legrövidebb idő alatt megjavítjuk.

A jogszabályok szerint 6 hónapig az eladó félnek kell igazolni hogy a termék az eladás pillanatában hibátlan volt, ezután a vevő félnek, hogy hibás. A problémák elkerülése végett cégünk minimum 1 év, de külön feltüntetve 2 év garanciát is vállal a termékekre.

Utánvét esetén:
20000Ft értékig 1200Ft
20000Ft felett 1500Ft
50000Ft felett 0Ft(ingyenes)

Előreutalás esetén:  1000Ft.

Azt javasoljuk, hogy minden esetben a futár jelenlétében vegye át és bontsa ki a csomagot. Amennyiben hiányos, törött vagy sérült a termék, azonnal vegyen fel jegyzőkönyvet a futárszolgálat alkalmazottjával. A később észrevett problémákkal sajnos cégünk nem tud érdemben foglalkozni. Ön az átvételkor nyilatkozik, hogy sértetlenül átvette. Reklamációt a futárszolgálatnál tehet.

Raktáron lévő termékek esetén 1 munkanap.

Sajnos a legritkább esetben van időnk vele foglalkozni. Az áraink nyilvánosak, bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Jelenleg nem. Kizárólag magyarországi címre tudunk csomagot küldeni.

Igen, csak új, nem használt termékeket árusítunk, nincs csomagolássérült, gyári garanciás stb. termékünk. Kizárólag az általunk is korábban kipróbált, letesztelt fényforrások kerülnek forgalomba. Tehát csak olyan termék családot forgalmazunk aminek a minőségéről meg vagyunk győződve.

Nem javítunk és nem is számolunk be hibás, máshol vett stb. termékeket.

Javasoljuk, hogy bízza szakemberre (villanyszerelő) a beüzemelést, de minden termék mellé adunk használati utasítást is. Ezek a honlapon is megtalálhatók, továbbá videókkal is segítünk ügyfeleinknek.