A webáruházban bárki vásárolhat, cégek és magánszemélyek egyaránt.

Nem kell regisztrálnia, rendelését gyorsan, egyszerűen leadhatja. Csupán a legszükségesebb adatokat kérjük Öntől, melyeket bizalmasan kezelünk.

Igen, minden esetben a webshopban kérjük leadni a rendelést.

Kiszállításnál előre utalással vagy a futárnak utánvéttel készpénzben.

A termék képén zöld „kosár” ikon található, illetve a termék oldalán „raktáron” felirat található.

Az áru nincs raktáron, nincs az üzletben. Valószínűleg beszerezhető, de a beszerzés idejéről egyeztetni kell. Kérjük ilyen esetben elektronikus levelet küldjön a termék pontos nevével és ha van cikkszámával.

Raktáron státusz esetén kérjük rendelje meg az adott mennyiséget, ilyen esetben ne törődjön az esetlegesen kiírt szállítási idővel. Kollégáink a legrövidebb idő alatt felveszik Önnel a kapcsolatot.

A jelenlegi jogszabály lehetővé teszi, hogy a webáruházban leadott rendeléstől 14 naptári napon belül indoklás nélkül elállhatunk. Ez azt jelenti, hogy a kézhezvételtől számított 14 naptári napon belül jeleznünk kell, hogy a rendelt árut nem kérjük. Ezt írásban kérjük elküldeni az info@vled.hu e-mail címre. Nagyon fontos, hogy csak cég és magánszemély között létrejött vásárlás esetén élhetünk az elállás jogával. Cég és cég között történt adásvétel esetén nem.

A megrendelt termékeket hiánytalan és hibátlan állapotban gyári csomagolásban, sértetlenül vesszük vissza. A csomagot a következő címre küldje vissza: 2023 Dunabogdány Kiss utca 1. A visszaküldés díja a vevőt/megrendelőt terheli. A csomaggal együtt vissza kell juttatni az eredeti számlát is.

A visszaküldött áru leellenőrzése után ha mindent rendben találunk, visszautaljuk az összeget.

A terméket számla másolattal együtt juttassa vissza erre a címre: 2023 Dunabogdány Kiss utca 1.. A visszaküldés díja a vevőt terheli, utánvétes csomagot nem veszünk át. Személyes átvételre nincs mód.

A jogszabályok szerint 6 hónapig az eladó félnek kell igazolni hogy a termék az eladás pillanatában hibátlan volt, ezután a vevő félnek, hogy hibás. 10 ezer Ft alatt nincs kötelező jótállás.

Utánvét esetén:
20000Ft értékig 2100Ft
20000Ft felett 1800Ft
50000Ft felett 0Ft(ingyenes)

Előreutalás esetén:  1400Ft.

Azt javasoljuk, hogy minden esetben a futár jelenlétében vegye át és bontsa ki a csomagot. Amennyiben hiányos, törött vagy sérült a termék, azonnal vegyen fel jegyzőkönyvet a futárszolgálat alkalmazottjával. A később észrevett problémákkal sajnos cégünk nem tud érdemben foglalkozni. Ön az átvételkor nyilatkozik, hogy sértetlenül átvette. Reklamációt a futárszolgálatnál tehet.

Raktáron lévő termékek esetén 1 munkanap.

Sajnos a legritkább esetben van időnk vele foglalkozni. Az áraink nyilvánosak, bruttó árak, tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.

Jelenleg nem. Kizárólag magyarországi címre tudunk csomagot küldeni.

Igen, csak új, nem használt termékeket árusítunk, nincs csomagolássérült, gyári garanciás stb. termékünk. Kizárólag az általunk is korábban kipróbált, letesztelt fényforrások kerülnek forgalomba. Tehát csak olyan termék családot forgalmazunk aminek a minőségéről meg vagyunk győződve.

Nem javítunk és nem is számolunk be hibás, máshol vett stb. termékeket.

Javasoljuk, hogy bízza szakemberre (villanyszerelő) a beüzemelést, de minden termék mellé adunk használati utasítást is. Ezek a honlapon is megtalálhatók, továbbá videókkal is segítünk ügyfeleinknek.