Akciós Új
raktáron raktáron

Összesen: 34

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Kanlux beltéri lámpák

A Kanlux beltéri lámpacsalád kiváló választás mindazoknak, aki remek ár/érték arányban keresnek világítótesteket, led szalagokat. A márka a legkülönbözőbb típusú, formájú és méretű, elsősorban otthoni megoldásokat kínál.

A Kanlux mennyezeti lámpatestek forgatható, billenthető és fix kivitelben is elérhetőek. Előbbi két kategória legnagyobb előnye, hogy egyszerre több pontra irányítható a fény, ráadásul többféle foglalattal is rendelhetőek. Utóbbiak csoportja jellemzően sokkal elegánsabb megjelenést biztosít a világítótesteknek.

A Kanlux tükörvilágítók energiatakarékos megoldást kínálnak a fürdőszobába. Az IP44 védettséggel ellátott kapcsolónak köszönhetően ellenállnak a magas páratartalomnak, ráadásul egyes típusok akár kültéren is használhatóak.

Egy Kanlux beltéri falikar ideális választás, ha nem mennyezeti lámpatestet keres. Ideális előszobákba, nappalikba, folyosók megvilágítására. Ezeket a típusokat inkább csak beltéri használatra javasoljuk, mivel az IP20-as védettség a nedvességtől nem, csak az enyhe fizikai behatások ellen ad védelmet.

Válasszon most Kanlux beltéri lámpatestek közül és tegye elegánsabbá, fényesebbé otthonát!