Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
Akciós Új
raktáron raktáron

Összesen: 40

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Csarnokvilágítás, csarnokvilágítók

A megfelelő csarnokvilágítás nem pusztán a kellemes környezet megteremtésében játszik nagy szerepet, de a különböző led csarnokvilágítók, csarnok lámpák a biztonságos munkakörnyezet kialakításában is élen járnak. Ezek az ipari berendezések nem vibrálnak, nem kápráztatják a szemet, így gyárakban, logisztikai raktárakban, sportcsarnokokban és számtalan egyéb területen kiváló szolgálatot tudnak tenni.

A hagyományos megoldásokat napjainkban sorra váltják fel a ledes lámpatestek. Vannak, akik úgy gondolják, hogy ezek funkciója és fényárama gyengébb, pedig nem, sőt sokkal jobb. Sokan még mindig attól tartanak, hogy az egy fényforrásra jutó csarnokvilágító lámpatest ár messze túlszárnyalja a hagyományos ipari izzókét, azonban mostanra már ez a különbség nem jelentős. Ezzel szemben a led csarnokvilágítókkal kézzelfogható megtakarítások érhetőek el, gondolunk itt a hosszabb élettartamra és a kedvezőbb fogyasztásra. A felkészült vállalkozások ezért beruházásként tekintenek a csarnok lámpákra, hiszen hosszabb távon költségmegtakarítást tudnak eredményezni.

A kínálatunkban kapható ipari csarnokvilágítók többféle szabványnak is megfelelnek, így megtalálhatóak a por és víz ellen védett típusúak, a kimagasló hő- és fagytűrő képességgel felvértezettek, vagy a vandálbiztos változatok egyaránt.

Tekintse meg további csarnokvilágítással kapcsolatos termékeinket a következő link alatt: Tungsram csarnokvilágítók