Modernkori LED fáklya

LED fáklya a ház körül

Erre a termékre mondhatnánk azt is, hogy a régi kor vívmánya moden köntösben bújtatva. A középkorban még a fáklyán szurokkal, kátránnyal vagy éppenséggel gyantával átitatott kanócköteg égett és ez biztosított az emberek számára a megfelelő fényt, addig mára a led technológia vette át a világítás megvalósításának szerepét. LED fáklyával találkozhatunk a házfalra szerelve (energiatakarékos LED falikarként szokták még nevezni) vagy éppenséggel a kertben leszúrt hangulatos világítási megoldásként. Mindkét típus esetén megtalálhatók a költséghatékony napelemes megoldással szerelt változatok is. A költséghatékonyság mellett a dizájnos megjelenés hasonlóan fontos szerepet kapott. Egy ilyen termék nemcsak a ház, de a kertünk kinézetéhez is nagyban hozzájárulhat.

Fali  modern lámpatest 2×GU10 Földbe szúrható kültéri kerti lámpa GU10

LED fáklya a közlekedésben

A különösen sofőröknek - de mindenki másnak is - ajánlott praktikus eszköz, amely segít abban, hogy veszélyes helyzetekben jobban lássunk és jobban látszódjunk. Egy este vagy éjszaka bekövetkezett defekt utáni útszéli kerékcsere alkalmával, vagy valamilyen műszaki meghibásodás esetén kitűnő társ lehet egy LED fáklya. De nemcsak az utakon, hanem a műhelyben, garázsban is nagy hasznát lehet venni egy ledes fényforrásnak az autó karbantartása, javítása közben.

 

Az Osram cég két ilyen figyelmeztető LED lámpát is piacra dobott, amely az autósok biztonságát hivatott szolgálni. Az egyik egy magas teljesítményű és erős LEDguardian Road Flare nevű (közúti fáklya) vészvilágító, amely 360 fokban képes világítani és az úttestre helyezhető, a másik pedig a LEDguardian Saver Light Plus (kézi fáklya), amely három módban használható: villanó fényű, állandó világítású és zseblámpa.

Ledguardian saver light plusLedguardian road flare

Mindenkinek szívből ajáljuk aki elkötelezett híve a biztoságos közlekedésnek.