Edison LED izzó - a hagyomány fénye

Meleg fehér színhőmérsékletű /2200K/, 350lm fényáramú, 300° szórásszögű, E27 foglalatú dekor izzó, mely a legmodernebb COG (Chip On Glass) LED-del van ellátva. 40W-os hagyományos izzót vált ki a fénye. ST64 típus, kellemes borostyán sárga színű. A hagyományos izzószálas égőkkel szemben a kevesebb fogyasztás és a hosszabb élettartam is emellett szól /20.000 óra/. Az izzó 4 Wattos, filament fényforrás.

Ez a 4W teljesítményű fényforrás már kapható fényerőszabályozható változatban is. Dimmelhetőségének köszönhetően megfelelő eszköz segítségével mindenki egyénileg tudja szabályozni a termék fényerősségét.

Méretei: 138×64mm.

Függesztett lámpákban és csillárokban is dekoratív. Varázsolja különlegessé konyhája, nappalija, vagy akár étkezője hangulatát ezzel a kellemes meleg fényű izzóval.

Az érdekes mély, borostyán sárga színe miatt kellemes hangulatot varázsolhat nemcsak otthonába, de egyedivé teheti vendéglátó ipari egységeit is / cukrászdákban, éttermekben, szórakozóhelyeken, kávézó/.

Üvegburás kialakítása miatt 300°-os szórásszöget produkál. Több órás működés után is kézmeleg hőmérsékletet ad le az izzó, ezáltal nem kell félni attól, hogy a közelében lévő tárgyak kigyulladhatnak a nagy hő hatására.

Hőleadása minimális, így biztonságos a használata a mindennapokban több órás üzembe vétel mellett is.

Manapság egyre elterjedtebb a retró stílus, ezáltal ez az izzó a legkiválóbb extra igények kielégítésére is alkalmas.

Hagyományos E27 foglalata miatt, nem csak egyszerű burákban helyezheti el az izzót, hanem még retróbb hatást keltve, régi tárgyakat átszerelve, megfelelő hálózattal ellátva is alkalmazható az izzó. / régi tárcsás telefon kagylórészébe, konyhai reszelőben, egy rég nem használt gitárba beszerelve, falra rögzített faág mögé rejtett hangulatvilágításként, vízvezeték cső végére függesztve, vagy akár szaxofonba szerelve/.

 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5.jpg1.jpg