Összesen: 17

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Kanlux kültéri lámpák

A kerti világítás kialakítása nem kis feladat, alapos tervezést igényel, hogy kellően biztonságos legyen. Kültéri lámpák vásárlásánál fontos szempont, hogy milyen célra szánja őket, mert teljesen más tulajdonságokkal és fényerővel rendelkeznek például azok, amelyek hangulatvilágításra valóak, illetve a kert mérete is meghatározza a választást.

A Kanlux kültéri lámpa kiváló választás a háztartások számára, hiszen élettartama lényegesen hosszabb és elenyésző feszültséggel működik. Jelentős energiamegtakarítással bír, hőtermelése sem magas. Még több energiát takaríthat meg, ha mozgásérzékelős lámpatest mellett dönt. Kínálatunkból álló, oldalfali, mennyezeti lámpákból is válogathat, sőt még Kanlux lépcsővilágító is beszerezhető. A közlekedő utak megvilágítására tökéletes megoldás a Kanlux álló lámpa, persze szépen, esztétikusan elrendezve.

A garázs fölé szánt kültéri világítás esetében ügyeljen arra, hogy úgy szerelje fel a Kanlux lámpatestet, hogy az ne vakítsa el önt, miközben behajtani készül autójával. A szép kialakítás érdekében célszerű játszani a fények irányával, hogy harmonizáljanak egymással. Tartsa szem előtt a mennyiséget is, mivel az is befolyásolja az összhatást. A színeket is lehetőleg egymáshoz illően válogassa meg.

A Kanlux kültéri falikar segítségével valódi rusztikus hangulatot teremthet kertjében, legyen szó bármelyik típusról, mindegyik garantáltan exkluzív és elegáns megjelenést biztosít. Javasoljuk, hogy próbálja meg úgy kombinálni a kültéri lámpákat, hogy a meleg színárnyalatok inkább a meleggel, a hideget pedig a hideggel párosítsa.