raktáron raktáron
raktáron raktáron
raktáron raktáron
Végzáró U alu profilhoz

120 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Slim alu profil végzáró

140 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Végzáró "Wide" alu profilhoz

150 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
raktáron raktáron
Groove alu profil végzáró

150 Ft / db

-
+
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
raktáron raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
raktáron raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron

Összesen: 39

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Ismerkedjünk meg az alumínium LED profilok típusaival

Profil fix:
A legolcsóbb alu profilunk, ez valójában a komolyabb  alu profilok rögzítője, a hűtést igénylő LED szalagokhoz minimum ezt ajánluk.  Ez a profil nem teszi lehetővé sem a takarófedél sem a rögzítő alkalmazását.

L profil:
Az alu profilok legegyszerűbb változatai. 15x15mm és 10x20mm-es változatban kapható, ezek a profilok nem jelentenek fedést a szalag számára, de hűtést igen. Az L alaknak köszönhetően az L egyik szára takarást is tud biztosítani a szalag számára. 2mm-es alumíniumból van, így kíváló hűtést biztosít  a LED szalagnak.

Slim Profil:
A slim profilok belső szélessége 8mm, így maximum 8mm- es LED szalag ragasztható bele, tehát az SMD 3528, SMD 2835 és a 120 LED/m-es SMD 3014 LED-el szerelt LED szalagok. A slim profilba becsúsztatható slim profil takaró fedél amely kapható matt, opál és víztisztiszta  kivitelben is.  

"Surface" U Profil:
A "Surface" U profilok belső szélessége 10mm, így a legtöbb beltéri és kültéri LED szalag elfér benne, így bármelyik általunk forgalmazott LED szalaghoz ajánljuk. A "Surface" profilba is helyezhező  takaró fedél. Becsúsztatható kivitelben matt/opál/víztiszta , bepattintható kivitelben opál és víztiszta fedél kapható hozzá.

"Surface14" Profil:
A "Surface14" az U profil szélesebb változata, belső szélesssége 14mm, így még a legszélesebb LED szalagok és az IP68 -es LED szalagok is elférnek benne. Kapható hozzá, matt, opál és víztiszta takaró fedél a szalag védelmére illetve az egyenletes megvilágítás megvalósítására.

"Groove" Profil:
A "Groove" Profil egy besüllyeszthető alu profil 10mm belső szélességgel, így alkalmassá teszi a legtöbb LED szalaghoz való alkalmazáshoz, illetve kompatibilis  a legtöbb 10mm -es profilhoz tartozó kiegészítővel.

"Corner" sarok Profil:
A sarok profil lehetővé teszi a LED szalagok 30 vagy 60 fokos felrögzítését. A profil belső mérete 10mm így az átalunk forgalmazott LED szalagok kompatibilesek ezzel az alu profillal és az 10mm -es belső mérettel rendelkező profilokba helyezhető fedelek szintén belecsúsztathatók illetve bepattinthatók.

"Cabi" sarok Profil:
A legolcsóbb sarok profilunk, belső mérete (ahova a LED szalag felfekszik) 12mm. A megszokott opál, matt vagy víztiszta kiegészítő fedéllel kapható.

Víztiszta takarófedél esetén a fényerő nem csökken viszont látszanak a LED chip-ek és a LED szalag (rejtett világításnál ezt ajánljuk).
Matt takarófedél esetén a fényerő 15% -al csökken, viszont egyenletesebb (kevésbé pontszerű) a fény.
Opál takarófedél esetén a fényerő 30%-al csökken, viszont ez teljesen homogén, egyenletes fényt eredményez.