raktáron raktáron
raktáron raktáron
raktáron raktáron
Végzáró U alu profilhoz

120 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Slim alu profil végzáró

140 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Végzáró "Wide" alu profilhoz

150 Ft / db

-
+
raktáron raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
raktáron raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron
raktáron raktáron
Nem elérhető
Nincs raktáron Nincs raktáron

Összesen: 39

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Ismerkedjünk meg az alumínium LED profilok típusaival

Profil fix:
A legolcsóbb alu profilunk, ez valójában a komolyabb  alu profilok rögzítője, a hűtést igénylő LED szalagokhoz minimum ezt ajánluk.  Ez a profil nem teszi lehetővé sem a takarófedél sem a rögzítő alkalmazását.

L profil:
Az alu profilok legegyszerűbb változatai. 15x15mm és 10x20mm-es változatban kapható, ezek a profilok nem jelentenek fedést a szalag számára, de hűtést igen. Az L alaknak köszönhetően az L egyik szára takarást is tud biztosítani a szalag számára. 2mm-es alumíniumból van, így kíváló hűtést biztosít  a LED szalagnak.

Slim Profil:
A slim profilok belső szélessége 8mm, így maximum 8mm- es LED szalag ragasztható bele, tehát az SMD 3528, SMD 2835 és a 120 LED/m-es SMD 3014 LED-el szerelt LED szalagok. A slim profilba becsúsztatható slim profil takaró fedél amely kapható matt, opál és víztisztiszta  kivitelben is.  

"Surface" U Profil:
A "Surface" U profilok belső szélessége 10mm, így a legtöbb beltéri és kültéri LED szalag elfér benne, így bármelyik általunk forgalmazott LED szalaghoz ajánljuk. A "Surface" profilba is helyezhező  takaró fedél. Becsúsztatható kivitelben matt/opál/víztiszta , bepattintható kivitelben opál és víztiszta fedél kapható hozzá.

"Surface14" Profil:
A "Surface14" az U profil szélesebb változata, belső szélesssége 14mm, így még a legszélesebb LED szalagok és az IP68 -es LED szalagok is elférnek benne. Kapható hozzá, matt, opál és víztiszta takaró fedél a szalag védelmére illetve az egyenletes megvilágítás megvalósítására.

"Groove" Profil:
A "Groove" Profil egy besüllyeszthető alu profil 10mm belső szélességgel, így alkalmassá teszi a legtöbb LED szalaghoz való alkalmazáshoz, illetve kompatibilis  a legtöbb 10mm -es profilhoz tartozó kiegészítővel.

"Corner" sarok Profil:
A sarok profil lehetővé teszi a LED szalagok 30 vagy 60 fokos felrögzítését. A profil belső mérete 10mm így az átalunk forgalmazott LED szalagok kompatibilesek ezzel az alu profillal és az 10mm -es belső mérettel rendelkező profilokba helyezhető fedelek szintén belecsúsztathatók illetve bepattinthatók.

"Cabi" sarok Profil:
A legolcsóbb sarok profilunk, belső mérete (ahova a LED szalag felfekszik) 12mm. A megszokott opál, matt vagy víztiszta kiegészítő fedéllel kapható.

Víztiszta takarófedél esetén a fényerő nem csökken viszont látszanak a LED chip-ek és a LED szalag (rejtett világításnál ezt ajánljuk).
Matt takarófedél esetén a fényerő 15% -al csökken, viszont egyenletesebb (kevésbé pontszerű) a fény.
Opál takarófedél esetén a fényerő 30%-al csökken, viszont ez teljesen homogén, egyenletes fényt eredményez.