Emos LED smartbar dimmelhető fénycső (ww, 11w, 700Lm, ZS2010)

Nincs raktáron Nincs raktáron

1 darab

11 900 Ft / darab (bruttó ár)

Két funkciós, meleg fehér fényű, LED-es armatúra beépített fényforrással. 11W teljesítmény és 700lm fényáram jellemzi 120°-os világítási szög melett. Közvetlenül 230V hálózati feszültségről üzemeltethető. A csomagolás tartalmazza a felfogatáshoz szükséges kiegészítőket, tápegységetEgyszerűen és gyorsan telepíthető, kézjelesen vezérelhető, így kényelmesebb a használata, a vizes kéz sem akadály. A lámpatest gardróbvilágítóként is remekül használható a szenzoros kapcsoló miatt.
 

Használata:

Funkcióválasztó a termék végén található.
  -Bútorvilágítóként egy kézlegyintéssel lehet ki, vagy bekapcsolni. Ha a szenzor előtt tartja a kezét, a fényerő lassan csökkenni kezd, míg ki nem kapcsol, vagy el nem veszi a kezét, ekkor a beállított fényerővel világít tovább. Ugyanez visszafelé is működik. A készülék nem jegyzik meg a beállításokat, tehát újbóli bekapcsolásnál maximális fényerőn fog világítani.

  -Gardróbvilágítóként nagyon egyszerű a működése: Ha a szenzor érzékel valamilyen tárgyat, például ajtót, akkor kikapcsol, ha nem érzékel semmit, akkor bekapcsol.

smartbar-nw-zs2020-3.jpg

Letölthető használati utasítás
Letölthető megfelelőségi nyilatkozat

Fogyasztás: 11 W
LED-ek száma: 120
Fényáram: 700 lm
Hossz: 800 mm
Színhőmérséklet: 3000 K
Fény színe: természetes fehér
Anyaga: alumínium (Al) + műanyag
Méretek: 800 × 29 × 10 mm
Dimmelhetőség: igen, 2 érzékelő
Sugárzási szög: 120°

 

ec-zs2010-hu.jpg