Összesen: 8

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

EMOS led panel

Az EMOS Led paneleket gyártó, cseh tulajdonban lévő cég mára már több mint 23 országban kínál termékeket és szolgáltatásokat. Az EMOS Európában közel 100 értékesítési pontjával és három évtizedes gyártási, valamint fejlesztési tapasztalatával méltán az egyik vezető világítástechnikai márkává nőtte ki magát.

A sikerük középpontjában az európai mérnöki csapat és a folyamatos fejlesztés áll. Napjainkban elmondható, hogy az EMOS a legtöbb háztartásban jelen van, a LED panelek pedig meglehetősen keresettek. A logisztika jelentős fejlesztésével a szállítás és az utánpótlás rendkívül dinamikussá vált, így a nagyobb megrendelések kiszolgálása sem okoz csúszást. Központi raktárkészletük lehetővé teszi, hogy ipari beruházások, újépítésű társasházak komplett felszerelése is határidőben, tökéletes minőségben megvalósuljon.

Az EMOS LED panelek mindegyike kiváló energiatakarékossági jellemzővel rendelkezik, ráadásul nagyon jó ár/érték arányt képviselnek. A különböző IP védettségi fokozatoknak köszönhetően széles felhasználási kört biztosít a termékcsalád. Bátran ajánlott mindazoknak, akik magas minőségű fényforrást keresnek, de nem szeretnének mélyen a zsebükbe nyúlni.