Akciós
raktáron raktáron

Összesen: 26

  • Előző
  • 1
  • Következő

 

Mit érdemes tudni az EMOS cégről?

Az EMOS egy tisztán cseh tulajdonban lévő cég, amely története még 1991-ben Přerovban kezdődött. A közel 20 év eltelte alatt egy modern kereskedelmi vállalattá sikerült kinőnie magát, amely mára négy külföldi ágazatból álló konszernné fejlődött.

Az EMOS termékei szinte egész Európában jelen vannak és talán nincs is olyan magyar háztartás, ahol ne lenne megtalálható legalább egy EMOS termék valamelyike. Lámpák, Emos led fényforrások, tápellátások, hosszabbítók és vezetékek, valamint elektronikai berendezések egész sorának gyártását tudhatja magáénak a vállalat.

2017-ben alakult meg az EMOS holding. Az anyavállalat az EMOS CZ group a.s., amely 100%-os részvényese az EMOS spol. s r.o., az EMOS property, az EMOS SK, az EMOS PL, az EMOS HU és az EMOS SI vállalatoknak.

A holding létrehozása tette lehetővé az üzletpolitika hatékonyabb irányítását a teljes konszernen belül. Sikerült a logisztikai folyamatokat központosítani, valamint a beszerzési rendszert egységesíteni. Az EMOS csoport tőkeereje és gazdasági potenciálja pedig jobban kihasználhatóvá vált ezáltal.